Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/A Grand Seiko is ott lesz Genfben a 2022-es Watches and Wonders rendezvényen

 

A Grand Seiko örömmel jelenti be részvételét a genfi Watches and Wonders vásáron, amely 2022. március 30. és április 5. között kerül megrendezésre. Ez lesz az első alkalom, amikor a Grand Seiko részt vesz ezen a rangos eseményen, és nem csak ezért lesz különleges a rendezvény: elsőként itt kerül bemutatásra a Grand Seiko vadonatúj, 2022-es kollekciója.

A valódi, teljesen integrált manufakturális gyártás megteremtésével a Grand Seiko a japán kultúra legtartósabb aspektusait képviseli, mint például a minőség hagyománya és a Takumi szelleme, vagy a japán kézművesség. Márkafilozófiája, „The Nature of Time”” ünnepli a japánok tiszteletét a természeti környezet iránt, amely minden Grand Seiko órában benne rejlik, amint azt a szerkezetek pontossága és az órák művészi kialakítása is kifejezi. A 2010-es nemzetközi bevezetése óta a Grand Seiko hírneve a vezető luxusóramárkák körében gyorsan nőtt. Az órák szerelmesei értékelik a márka mestereinek magas színvonalú kézműves munkáját, az innovatív technológiákkal készített szerkezeteket és az egyedülálló japán esztétikát, amely a Grand Seiko modellekre jellemző.

Akio Naito, a Seiko Watch Corporation elnöke elmondta: „A genfi Watches and Wonders ideális lehetőséget nyújt a Grand Seiko számára, hogy bemutassa óráit, és nagyon hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk egy ilyen jeles vásárnak. Biztos vagyok benne, hogy a rendezvény számos látogatója értékelni fogja a 2022-es kollekciónk alkotásait, amelyek új fejezetet nyitnak a márka fejlődésében, és rajtuk keresztül látni fogják, hogy a Grand Seiko egyedülálló érzékenységet és kreativitást képvisel az óragyártás világában.”

Ha többet szeretnél megtudni a Watches and wonders vásárról, látogass el a www.watchesandwonders.com weboldalra.

 

+
Összehasonlítás